tel Comenzi telefonice (L-V: 9-16) 031.428.26.35
email comenzi@manualulscolarului.ro
Produse

Logica – Ghid de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat Rasfoieste

Logica – Ghid de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat
Editura: Didactica si Pedagogica
Autor(i) Adrian Gabriel HorvatValeriu Sofronie
Categoria: BacalaureatLogica
ISBN: 978-606-31-0329-2
Cod produs: EDP-0477
Disponibilitate: Indisponibil
An Aparitie: 2017
Format: 14.5X20.5 cm
Nr Pagini: 340
Discount: 5%
Economisiti: 1,25 Lei
25,00 Lei
23,75 Lei

+ -
Modalitati de livrare

Pentru comenzi mai mari de 150 lei, livrarea se face gratuit prin Bookurier in Bucuresti si prin Posta Romana la nivel national, iar pentru comenzi mai mari de 200 de lei livrarea se face gratuit la nivel national prin Curier in orice localitate din tara.

Pentru comenzile de pana la 150 lei costul transportului este de:

  • 11.99 lei/colet prin Posta Romana
  • 8.99 lei/colet prin Bookurier in Bucuresti
  • 9.99 lei/colet prin Bookurier in Otopeni, Pipera, Voluntari, Pantelimon, Dobroiesti, Popesti-Leordeni, Magurele, Bragadiru, Chiajna, Chitila, Buftea, Dudu, Rosu
  • 12.99 lei/colet prin curier la nivel national

mai multe informatii despre livrare

 

0 opinii

Logica – Ghid de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat

Editura Didactica si Pedagogica lanseaza o noua colectie „Evaluare”. In cadrul acestei colectii vor fi publicate lucrari destinate pregatirii evaluarilor si examenelor nationale. Prezentul Ghid de pregatire intensiva pentru Examenul de Bacalaureat la disciplina Logica, argumentare si comunicare li se adreseaza, in primul rand, elevilor din clasele terminale de liceu, care, in cadrul examenului national de bacalaureat, aleg sa sustina proba la Logica, argumentare si comunicare. Totodata, lucrarea de fata vine in sprijinul invatarii si consolidarii notiunilor specifice, precum si al exersarii abilitatilor de lucru ale fiecarui elev de liceu, prin rezolvarea itemilor propusi. Ghidul, prin testele incluse, acopera in totalitate continuturile de specialitate, precum si competentele care sunt evaluate in cadrul examenului de bacalaureat, la disciplina Logica, argumentare si comunicare. Ghidul este organizat pe mai multe sectiuni/parti, dupa cum urmeaza: 1. Partea I – cuprinde un pachet de 30 de teste – tip bacalaureat (in conformitate cu modelul postat pe website-ul Ministerului Educatiei); 2. Partea a II-a – model de subiect – tip bacalaureat cu rezolvare extinsa si cu argumentarea solutiilor oferite; 3. Partea a III-a – baremuri de evaluare si de notare extinse, pentru cele 30 de teste, cuprinzand raspunsuri si/sau rezolvari asteptate, dezirabile, insotite de explicatii si argumentari succinte, utile pentru autoevaluarea celor care rezolva testele; 4. Partea a IV-a – are in componenta pachete de cate 30 itemi cu alegere multipla (chestionar tip grila) si raspunsurile corecte oferite, grupate pe lectii; acestea acopera continuturile programei scolare de predare in vigoare, precum si ale programei de bacalaureat la disciplina Logica, argumentare si comunicare; 5. Partea a V-a – teste suplimentare cu rezolvari, conform modelului de subiecte propuse pentru examenul de bacalaureat. In speranta ca acest ghid poate constitui un instrument de lucru util pentru elevii care studiaza disciplina Logica, argumentare si comunicare si/sau pentru cei care se pregatesc sa sustina examenul de bacalaureat la Logica, argumentare si comunicare, le dorim tuturor spor in rezolvarea testelor si mult succes la examen.

Spune-ti opinia

Numele tau:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca si text!

Nota: Rau           Bun

Introduceti codul din imagine:
manualulscolarului.ro © 2021